Ulei de Caise Jovis 100ml

Jovis Cosmetics
21,80 RON
Uleiul obtinut din samburi de caise este foarte versatil, cu o larga utilizare in cosmetica naturista, fiind destul de asemanator cu uleiul de migdale Este un hidratant fin si delicat, potrivit pentru toate tipurile de piele, indeosebi pentru cea sensibila si uscata.
Momentan indisponibil
Cod Produs: 145 Ai nevoie de ajutor? 0770.786.422
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Uleiul obtinut din samburi de caise este foarte versatil, cu o larga utilizare in cosmetica naturista, fiind destul de asemanator cu uleiul de migdale Este un hidratant fin si delicat, potrivit pentru toate tipurile de piele, indeosebi pentru cea sensibila si uscata.

Este un ulei excelent pentru masajul corporal si facial, potrivit si pentru mesajul bebelusilor, insa utilizarile lui nu se reduc aici:
  • hidratarea tenului, in special cel sensibil sau uscat (pielea se umezeste cu apa/apa florala/lotiune tonica dupa care se aplica doar cateva picaturi de ulei si se maseaza pana la absorbtie)
  • hidratarea pielii corpului, ca ulei de masaj (se poate amesteca cu cateva picaturi din uleiul esential preferat pentru aroma)
  • masca tratament pentru par (uleiul de distribuie pe toata lungimea parului si se mentine minim o ora, ideal chiar mai mult, dupa care parul se spala normal cu sampon)
  • demachiere ( se umezeste o discheta demachianta cu apa/apa florala, se toarna cateva picaturi de ulei si apoi se indeparteaza machiajul cu misari blande)
  • calmarea pielii dupa epilare
  • ingrijirea cuticulelor si unghiilor
  • masajul bebelusului
     
Ingrediente:
apricot oil, obtained by cold pressing

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!