Par Poros: ce este si cum se trateaza?

Părul devine poros atunci când cuticulele sale sunt prea deschise, lăsând părul aspru, fragil și cu aspect uscat.
 

Cum știi dacă părul este poros?

Este posibil să se identifice dacă părul este poros cu ajutorul unor semne, cum ar fi de exemplu, durează mult timp să se usuce sau să se estompeze ușor culoarea atunci când este vopsit.

Porozitatea firelor de păr poate crește din mai multe motive, inclusiv natura părului în sine. Cu toate acestea, agresiunile externe, cum ar fi soarele, poluarea, apa de mare și piscină, procedurile chimice și vopsirea sunt factori care sporesc porozitatea firelor de păr.
 


Cum să ai grijă de părul poros?

Sfatul principal este de a face un program de tratament pentru păr începând cu accent pe nutriție și restaurare.  Această primă parte a tratamentului trebuie să ofere părului nutrienții de care are nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea, puterea, strălucirea și moliciunea. După ce șuvițele sunt deja mai puternice și recuperate, reconstrucția poate fi lăsată deoparte (deoarece este indicată pentru părul deteriorat), dând loc hidratării, ceea ce va ajuta la menținerea apei în șuvițe, prevenind uscarea. Măștile pentru păr indicate pentru fiecare etapă (hidratare, nutriție și restaurare) bogate în nutrienți esențiali sunt cele mai potrivite pentru acest tratament.

 

Masti pentru Hidratare - vezi toate

        

Masti pentru Nutritie - vezi toate

 
 

Masti pentru Restaurare - vezi toate

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!