Pași pentru a avea un păr mai lung și sănătos într-un timp scurt

Tratamente Cresterea ParuluiProcesul de creștere a părului consumă de obicei timp, iar rezultatele nu sunt întotdeauna la nivelul așteptărilor. Există o soluție pentru a avea părul mai lung și mai sănătos, fără a fi nevoie să aștepți câteva luni?


Aproape în fiecare zi urmăm aceeași rutină capilară: ne spălăm părul în același mod, ne folosim produsele la alegere, periem parul și de multe ori il uscăm ... Acesta este un proces automatizat. Dar aceste acțiuni sunt benefice pentru păr?


Trebuie să adoptăm o rutina pentru ca părul să devină mai lung și mai sănătos:


Reduceți frecvența cu care vă spălați părul: Dacă doriți ca părul să crească în cel mai scurt timp posibil și să fie sănătos, ar trebui să evitați spălarea zilnică! Când vă spălați excesiv părul, eliminați uleiurile care alcătuiesc scalpul, adică îl uscăm și, în consecință, îl facem mai puțin sănătos, ceea ce va afecta procesul de creștere.
Pieptănați părul frecvent și masați scalpul: Periați-vă parul în mod regulat pentru a distribui uleiurile pentru scalp pentru a-l menține hidratat. Prin adaptarea rutinei de periere a părului în fiecare seară, circulația crește, făcând scalpul sănătoas, si in consetinta făcând parul să crească mai repede. Cu toate acestea, ar trebui să evitați să vă periați părul atunci când este umed. Când părul este umed devine mai fragil și se rupe mai ușor.
Folosiți protecție termica: ar trebui să aveți grijă de părul dvs. și să evitați să il expuneți la temperaturi care îi pot dăuna. Micsorați temperatura uscătorului și folosiți un protector termic pentru a restabili netezimea și strălucirea.
Alegeți șamponul ideal pentru a stimula creșterea părului: Dacă doriți ca părul dvs. să crească în cel mai scurt timp posibil, ar trebui să-l ajutați!
Oferă-i cele mai bune substante: La SouthBeauty veți găsi o selecție variată de produse care stimulează creșterea sănătoasă a părului și ajută la reducerea ruperii și căderii acestuia, potrivite pentru toate tipurile de păr care caută o creștere rapidă, lăsând în același timp parul mătăsos, strălucitoar și cu mișcare naturală. Soluții testate și aprobate dermatologic cu rezultate dovedite pentru a avea păr puternic, sănătos și plin de energie pentru a crește fără oprire.

Oferă părului tău o explozie de energie!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!